Rozvod manželstva

Rozvod manželstva je zložitý a emočne náročný proces, ktorý si vyžaduje odbornú právnu pomoc. Naša advokátska kancelária vám poskytne komplexné právne poradenstvo a podporu počas celého rozvodového konania. Zabezpečíme, aby vaše práva a záujmy boli chránené a pomôžeme vám dosiahnuť spravodlivé riešenie vo veciach ako rozdelenie majetku, výživné a starostlivosť o deti. Kontaktujte nás pre diskrétnu a profesionálnu pomoc pri rozvode manželstva.

Cenník

Aby ste vedeli koľko stojí právne zastúpenie právnikom v rozvodom konaní pripravili sme pre vás orientačný cenník. Podľa zákona č. 71/1992 Zb. o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov v znení neskorších právnych predpisov je zároveň potrebné počítať s nákladmi spojenými so začatím konania o rozvod manželstva, ktoré spočívajú v súdnom poplatku vo výške 100 Eur a v prípade elektronického podania 50 Eur.
Objednať konzultáciu
Rozvod manželstva
Cena €
Spísanie návrhu na rozvod manželstva
300 Eur
Spísanie návrhu na rozvod manželstva a úpravu rodičovských práv a povinností na čas po rozvode k maloletým deťom
420 Eur
Účasť na pojednávaní v rámci Banskej Bystrice a Zvolena (1 hod.) vrátane prípravy
100 Eur
Písomné vyjadrenie alebo iné písomné podanie na súd
podľa časovej náročnočnosti - hodinová sadzba 100 Eur

Ako to prebieha?

1
Kontaktovanie
Vyplňte kontaktný formulár na našej webovej stránke alebo nás kontaktujte telefonicky. Dohodneme si úvodnú konzultáciu, počas ktorej preberieme vašu situáciu a možnosti ďalšieho postupu.
2
Príprava a podanie návrhu na rozvod
Pripravíme potrebné dokumenty a návrh na rozvod, ktorý podáme na súd. Advokát vás bude priebežne informovať o postupe a ďalších krokoch.
3
Súdne konanie a ukončenie rozvodu
Zastupujeme vás na súdnom pojednávaní a zabezpečíme, aby všetky vaše práva boli dodržané. Po rozhodnutí súdu vám poskytneme potrebné poradenstvo pre riešenie ďalších právnych otázok spojených s rozvodom.

FAQs

V akom meste poskytujete právne služby?

Právne služby týkajúce sa rodinného práva - rovodu manželstva poskytujeme najmä v Banskej Bystrici a jej okolí. Po dohode s klientom sme schopní zabezpečiť naše služby aj v iných mestách.

Ako dlho trvá rozvodové konanie?

Dĺžka rozvodového konania závisí od konkrétnych okolností prípadu a vyťaženosti súdu. Priemerne trvá rozvodové konanie niekoľko mesiacov.

Aké dokumenty sú potrebné na podanie návrhu na rozvod?

Na podanie návrhu na rozvod sú potrebné najmä sobášny list, rodné listy detí, dôkazy o majetkových pomeroch a ďalšie dokumenty špecifikované advokátom počas úvodnej konzultácie.

Aké sú náklady na rozvodové konanie?

Náklady na rozvodové konanie sa líšia v závislosti od konkrétnych okolností prípadu a náročnosti jednotlivých úkonov. Presnú kalkuláciu nákladov vám poskytneme po úvodnej konzultácii.

Čo potrebujem na podanie žiadosti o rozvod?

Na podanie návrhu na o rozvod manželstvapotrebujete:
• Originál sobášneho listu,
• Návrh na rozvod (pripravenú právnikom alebo samostatne). Dokumenty týkajúce detí, ak sú súčasťou konania, ak je súčasťou rozvodového konania aj úprava styku k maloletým deťom.

V čom vám pomôže vyriešiť rozvodový právnik BB?

Rozvodový právnik v Banskej Bystrici vám pomôže s právnym zastupovaním počas celého procesu rozvodu, vrátane prípravy a podania potrebných dokumentov, zastupovania na súde a ochrany vašich práv a záujmov v súlade s platnými zákonmi a následným spravodlivým vyporiadaním bezpodielového spoluvlastníctva manželov.

Hodnotenia od našich klientov

Objednať konzultáciu

Som veľmi spokojná s právnymi službami, ktoré mi poskytla advokátska kancelária. Počas celého zastúpenia som sa cítila informovaná a podporovaná. Právne rady boli zrozumiteľne vysvetlené.

Veronika K.

Rýchlo a efektívne vyriešili môj právny problém.

Adam K.

Objednanie konzultácie 

Konzultácia s advokátom je úvodné stretnutie, kde preberieme základné informácie o vašom prípade, možnosti riešenia a ďalší postup. Táto konzultácia je určená nielen pre klientov, ktorí hľadajú zastupovanie advokátom, ale aj pre tých, ktorí potrebujú právnu radu  konkrétnej veci. Cena za hodinovú konzultáciu je 90 EUR. Konzultáciu je možná osobne ako aj telefonicky.  V prípade zložitejších otázok vám radi pripravíme individuálnu cenovú ponuku.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Vytvorené v BigWay
crossmenuchevron-down