Registrácia ochrannej známky

Registrácia ochrannej známky
Cena €
Registrácia ochrannej známky SR
350 Eur (vrátane správneho poplatku)
Registrácia ochrannej známky EU
1450 Eur (vrátane správneho poplatku)

Ako to prebieha?

FAQs

Akú ochrannú známku si môžem zaregistrovať?

Pri registrácií ochrannej známky si môžete vybrať medzi registráciou ochrannej známky v Slovenskej republike alebo v Európskej únií. Rozdiel medzi registráciou v SR a EU spočíva v pôsobení ochrany.

Ako dlho platí registrácia ochrannej známky?

Zápis ochrannej známky má platnosť 10 rokov.

Akú ochrannú známku si nemôžem zaregistrovať?

Pri registrácii ochrannej známky je kľúčové, aby bola schopná odlíšiť váš produkt či službu od iných. Nemôžete si teda zaregistrovať názov, ktorý nie je dostatočne jedinečný, je bežný alebo zaužívaný. Rovnako tak neprejde registráciou názov, ktorý by mohol byť klamlivý alebo by bol v rozpore s dobrými mravmi.

Akú pôsobnosť má registrácia ochrannej známky ?

Registrácia ochrannej známky môže mať pôsobnosť v SR v EU alebo celosvetovo. Je len na vašom kde bude pôsobiť ochrana známky.

Aký je správny poplatok za registráciu ochrannej známky?

Správny poplatok za podanie prihlášky slovenskej ochrannej známky je 166 Eur a v prípade podania elektronickej prihlášky je súdny poplatok vo výške 116 Eur. Za podanie prihlášky na registráciu ochrannej známky v EU je správny poplatok vo výške 850 Eur.

Hodnotenia od našich klientov

Objednať konzultáciu

Som veľmi spokojná s právnymi službami, ktoré mi poskytla advokátska kancelária. Počas celého zastúpenia som sa cítila informovaná a podporovaná. Právne rady boli zrozumiteľne vysvetlené.

Veronika K.

Rýchlo a efektívne vyriešili môj právny problém.

Adam K.

Objednanie konzultácie 

Konzultácia s advokátom je úvodné stretnutie, kde preberieme základné informácie o vašom prípade, možnosti riešenia a ďalší postup. Táto konzultácia je určená nielen pre klientov, ktorí hľadajú zastupovanie advokátom, ale aj pre tých, ktorí potrebujú právnu radu  konkrétnej veci. Cena za hodinovú konzultáciu je 90 EUR. Konzultáciu je možná osobne ako aj telefonicky.  V prípade zložitejších otázok vám radi pripravíme individuálnu cenovú ponuku.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Vytvorené v BigWay
crossmenuchevron-down